Generalne odredbe

Jamstvo na izvršene usluge, zavarivanje i strojnu obradu :

Jamstvo na izvršene usluge iznosi 12 mjeseci. 

Jamstveni rok počinje od datuma računa izvršene usluge. Jamstvo je ograničeno. 

Jamstvo ne uključuje troškove zamjene dijelova motora, troškove mehaničarskih usluga,  te bilo kakve nastale troškove vezane uz vozilo tijekom perioda u kojem je vozilo bilo nepokretno ili u kvaru.

Jamstvo se odnosi na besplatno ponavljanje izvršene usluge ili povrat novca u iznosu računa. Sve eventualne sporove rješavati će se dogovorno, 

a u slučaju ne postizanja dogovora spor će se riješiti pred stvarno nadležnim sudom u Zagrebu.

Jamstvo na glave motora i turbopunjače:

Jamstvo na glave motora iznosi 24 mjeseca od datuma ugradnje ili datuma računa , detalji jamstva su opisani na jamsvenom listu koji dolazi sa svakom prodanom glavom motora .

Jamstvo na turbopunjače iznosi 12 mjeseci od datuma računa , detalji jamstva su opisani na jamstvenom listu koji dolazi sa svakim prodanim turbo punjačem .

Jamstvo na prodane dijelove:

Jamstvo na nove dijelove je ograničeno na uvijete jamstva koje pružaju dobavljači ili proizvođači , mi zastupamo interes naših kupaca prema dobavljačima ili proizvođačima.


Izjava o zaštiti osobnih podataka kupaca

Tvrtka Centar glava motora d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza;
tvrtka Centar glava motora d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Centar glava motora d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Naši klijenti