Usluge koje nudimo

ISPITIVANJE GLAVA MOTORA

Testiramo sve vrste glave motora, od osobnih i teretnih vozila do brodski motora i radnih strojeva. Svaka glava motora se rastavi, očisti i opere. Koristimo više metoda ispitivanja.
Uz testne mašine u ispitivanju glava motora presudno je iskustvo i praksa. Veliki broj ispitanih glava motora omogućuje nam pouzdanost rezultata.


ZAVARIVANJE GLAVA MOTORA

Zavarivanje glava motora naša je specijalnost. Zavarujemo sve tipove glava motora od aluminija i sivog lijeva. Odabir materijala, znanje i iskustvo omogućuje nam tvorničku kvalitetu zavara.


STROJNA OBRADA GLAVA MOTORA

Samo su rijetki dijelovi motora izloženi tako velikim opterećenjima kao što su ventili, sjedišta i vodilice ventila. Ventili zajedno sa sjedištima i vodilicama ventila čine zatvoreni sustav.
Vodilice ventila centriraju ventil na sjedište ventila i kompenziraju bočne sile koje djeluju na stablo ventila, osim toga zadužene su za odvođenje topline na glavu motora.
Sjedišta ventila zajedno s ventilom brtvi prostor za izgaranje od gubitka kompresije i odvodi toplinu.
Ugrađujemo sjedišta ventila od krom čelika ili sinteriranih materijala (LPG / extreme duty . Veliki izbor vodilica i sjedišta ventila na lageru omogućuje nam veću brzinu postupka obrade glava motora.


SASTAVLJANJE GLAVA MOTORA

Montiranje opruga ventila, ugradnja gumica, podešavanje zračnosti ventila.


STROJNA OBRADA BLOKOVA MOTORA

Kompletna usluga strojne obrade bloka motora . Bušenje na specijalu, uprešavanje cilindara , upuštanje dosjeda cilindara , ravnanje bloka motora , zavarivanje ležišta i obrada na mjeru.


BRUŠENJE RADILICA 

Brušenje radilica na specijalu , kontrola i poliranje , metalizacija ležišta , izrada ležajeva po mjeri . Prodajni program

Turbo motor Inyeccion

Ovlašteni smo distributeri tvornice Turbo motor Inyeccion.

Turbomotor je tvrtka specijalizirana za obnavljanje turbopunjača za automobile i lake kamione. Zahvaljujući svom
bogatom znanju postali su vodeća tvrtka za obnavljanje turbopunjača u Europi. Njihove proizvode odlikuje visoka
kvaliteta i sličnost originalu, a naša je postprodajna služba za korisnike najbolja na tržištu.
Nadalje, Turbo motor ima i jedno od najvećih skladišta jezgri motora u Europi, što nam omogućuje masovnu proizvodnju i trenutnu dostupnost
bilo koje stavke iz kataloga našim klijentima i dobavljačima zamjenskih dijelova diljem svijeta.


Tvornički obnovljene turbine

Potrebno je razlikovati tvornički obnovljene turbine od obićnih reparatura turbopunjača.
Standardna reparacija turbine obično uključuje pregled i zamjenu oštećenih komponenata, drugi dijelovi turbopunjača se ne pregledavaju.
Tvornički obnovljene turbine se kompletno rastavljaju, provjeravaju se sve komponente. Sve što ne zadovoljava orginalne parametre i tolerancije se odbacuje. Koriste se kvalitetne komponente jednake orginalu.

Svaki turbo prolazi kroz nekoliko kontrolnih stanica koje su posebno osmislili stručnjaci. Posljednja je
testna stanica, na kojoj se simulira stvarni rad motora.
Ovakav postupak  omogućuje da se na tržište plasira isključivo proizvode najviše kvalitete, neovisno o tome radi li se
o električnom turbu ili turbu s varijabilnom geometrijom, uz godinu dana jamstva i bez ograničenja kilometraže.
Također, njihovim  modelom utvrđivanja podrijetla osigurali su da za svaki turbo koji prođe kroz ruke stručnjaka Turbomotora postoji zapis s podacima o ugrađenim komponentama i seriji iz
koje dolaze te o datumu proizvodnje i kontrolnim stanicama na kojima je pregledan.
U Turbomotoru se na isti način nastoji osigurati stroga razina kontrole kvalitete jednaku onoj koja se primjenjuje u automobilskoj industriji. Svaki  proizvod iz tog razloga prolazi
kroz čak 32 testiranja kvalitete.
Ovakav pristup osigurao nam im je status proizvođača originalne opreme (OEM) za obnovljene turbopunjače svih većih europskih marki automobila.

Ovlašteni smo i distributeri tvornice AMC.

Tvornica Amadeo Marti Carbonel – AMC nalazi se na istočnoj obali Španjolske u provinciji Castellon. Glavni proizvod AMC su glave motora. Svaka glava motora ima dvogodišnje jamstvo i može se kupiti složena ili gola.
Za izbor glave motora provjerite naš katalog, posjetite Internet stranicu http://www.amc.es/?page_id=964&lang=en ili obratite se sa upitom. Svaka glava motora koja nije na lageru a dostupna je u tvornici isporučiva je u roku 48h.


Naši klijenti